Canisa Minibelle Top Dog - Caini Bichon Frise, Bichon de vanzare, Vanzare Bichon, Caini de vanzare
 
  
 
 
 
 

Ethical
Bichon

Frise
Breeder
Award

 
 
 
Noutati despre noi:
10.05.2018 PUI DISPONIBIL
Baietelul din filmuletele de mai jos este disponibil, numai pentru pretentiosi.Detalii prin email!
10.05.2018 CAC si 2XCACIB TIMISOARA 05-06 Mai 2018
Am fost si anul acesta la expozitiile de la Timisoara.Sambata , JUNIOR -Minibelle Top Dog When I Fall In Love a obtinut titlul de cel mai bun al rasei la ambele expozitii, in total in weekend a obtinut 3XCAC, 1XCACIB, 1XRes.CACIB si 2 X BOB.Cu toate aceste rezultate el a devenit campion Romania.Draco, Pearl Shine Kiss Of The Dragon duminica a onstinut CAC, CACIB si BOB.
25.04.2018 EXPOZITII
Nu am mai postat de ceva vreme despre rezultatele din expozitii.Amintesc aici cateva. In ianuarie si februarie "DRACO" Pearl Shine Kiss Of The Dragon a participat la cateva expozitii la clasa juniori, el a terminat campionatul de junior la expozitiile de la Cluj, unde a devenit Campion de Juniori. In aceasta luna, in 14 a participat la expozitia internationala de la Debrecen, Ungaria, unde a obtinut CAC, CACIB, BOB si locul 4 in grupa.Astfel Draco a inceput campionatul in Ungaria precum si campionatul International. Weekendul trecut, respectiv 21-22 aprilie, am participat cu el la toate cele 3 expozitiile de la Satu Mare unde Draco a obtinut urmatoarele titluri : 3 X CAC, 2 X CACIB si 3 X BOS. In urma acestor rezultate Draco a devenit Campion Romania.Multumim frumos arbitrilor care l-au evaluat si anume: dl. Korozs Andras (HU), la expozitia din Debrecen, Dl.Petru Muntean (RO) la expozitia CAC din Satu Mare, Dl. Ferenc Groschl (HU) la expozitia CACIB din Satu Mare si D-na Radu Daniela (RO) la a doua expozitie CACIB din Satu Mare.Pozele sunt aleatorii din ambele weekenduri expozitionale.
09.12.2017 Puii se distreaza :-)
03.12.2017 III PRESIDENT CUP CACIB -BUDAPESTA-UNGARIA
Draco, Pearl Shine Kiss Of The Dragon a participat la aceasta expozitie, deocamdata tot la clasa juniori el fiind inca prea tanar, dar totusi a obtinut titlul de cel mai bun exemplar al rasei, BOB :-) Multumim doamnei arbitru Viktoria Deak din Ungaria!
 
 
https://www.animalsasia.org/
 
evsolution publicitate pagina creata si intretinute de EVsOLUTION.ro

Anunturi | Director web | WooW.ro | TopDirector - Animale de companie | eLinks.ro | Director Web Gratuit

www.europeanpet.top-site-list.com